Ексклюзиви
середа, 14 травня 2008 13:51

Колишній воротар "Ренджерс" віддав свій квиток на фінал Кубка УЄФА уболівальникові

Колишній воротар шотландського футбольного клубу "Рейнджерс" Пітер Макклой відмовився від квитка на фінальний матч Кубка УЄФА з "Зенітом" на користь одного з фанатів.

Квиток колишнього голкіпера дістанеться одному з прихильникыв "Рейнджерс" за жеребом, а сам Макклой подивиться гру з друзями у своєму рідному місті Гірвані. За словами Макклоя, два його сини відправляться на фінал Кубка УЄФА до Манчестера, але він вважає, що не заслужив вручений йому квиток, оскільки є люди, які ходять на стадіон щотижня і щосили підтримують "Рейнджерс".

УЄФА виділив уболівальникам "Рейнджерс" 14 тисяч квитків на вирішальний матч. Охочих відправитися до Манчестера виявилося більше, і на чорному ринку квитки продаються по 1000 фунтів стерлінгів.

Макклой захищав ворота "Рейнджерс" у фіналі Кубка Кубків 1972 року, в якому шотландський клуб обіграв московське "Динамо". Футболіст провів за команду з Глазго 16 сезонів - з 1970 по 1986 роки. За цей час він виграв з "Рейнджерс" два чемпіонати Шотландії, чотири кубки Шотландської ліги, чотири кубки Шотландії і єдиний європейський трофей свого клубу - Кубок Кубків. Усього Макклой провів у складі "Рейнджерс" 533 матчі. Ворота збірної Шотландії гравець захищав у чотирьох зустрічах.

Daily Record

Зараз ви читаєте новину «Колишній воротар "Ренджерс" віддав свій квиток на фінал Кубка УЄФА уболівальникові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути