пʼятниця, 19 вересня 2008 13:11

Колишній тренер "Челсі" очолить український клуб

Колишній тренер лондонського "Челсі" Авраам Грант у найближчий час може очолити один з українських клубів. Відомий ізраїльський фахівець провів переговори з декількома представниками украиїнської Прем"єр-ліги з приводу можливого працевлаштування.

Авраама Гранта було помічено на матчі "Динамо" з "Арсеналом" і після поєдинку він пояснив мету свого візиту.

"Я дійсно в Києві у справах, - признався "Жизні" Авраам Грант. - Моєму агентові подзвонили і запропонували хороші умови. Я задоволений тим, що, нарешті, після довгого простою в моїх послугах зацікавилися. Зрозумів, що українське поле - неоране і, тут є над чим працювати. Ваша країна дала таких відомих футболістів, як Андрій Шевченко, Сергій Ребров, Анатолій Тимощук і Андрій Воронін.

Це говорить про те, що у вас великий потенціал. Я дуже хочу тут працювати, і, напевно, вже скоро я заявлю про себе тут на повний голос. Всі команди, які я очолював, завжди показували добрі стабільні результати. Думаю, і український варіант не стане виключенням".

Як стверджує "Жизнь", посилаючись на свої достовірні джерела, під час перебування в Києві Авраам Грант спілкувався з представниками "Шахтаря" та "Дніпра".

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «Колишній тренер "Челсі" очолить український клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути