Ексклюзиви
понеділок, 05 березня 2007 12:25

Ко Адріансе хоче в єврокубки

 

Наставник донецького "Металурга" Ко Адріансе в інтерв"ю газеті "Сьогодні" заявив, що розраховує на 3-4 місце в чемпіонаті України.

- Збори ми провели насичені, але я думаю, що немає такого тренера в світі, який був би повністю задоволений грою. Завжди є речі, які можна поліпшити. Я завжди можу поміняти свою команду. Це залежить від того, як ми зіграємо, чи будуть травми, як саме пройшла гра і так далі. У мене зараз дуже багато можливостей вибирати. Потрапити в Єврокубки - перше завдання. На практиці, не завжди краща команда виграє, іноді не везе. Ми концентруватимемося на чемпіонаті України, і найголовніше для нас - в кінці сезону бути на 3-4 місці. Наші конкуренти теж не виграють всі ігри. Про їх гру уявлення поки маю мало. Але я сподіваюся подивитися дуже багато трансляцій ігор, - сказав Андріансе.

Зараз донецький "Металург" посідає 10-ту сходинку в чемпіонаті України. Від омріяних місць команду відділяє 4 очки. Останній свій матч металурги програли аутсайдеру чемпіонату "Сталі" з рахунком 0:3.

Зараз ви читаєте новину «Ко Адріансе хоче в єврокубки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути