середа, 12 березня 2008 13:33

Князь Монако одружується на олімпійській чемпіонці з плавання

Князь Монако Альбер Другий має намір обвінчатися з олімпійською чемпіонкою з плавання з ПАР Шарлен Віттсток

Про перспективу одруження 49-річного монарха на 30-річній плавчині в палаці заговорили два тижні тому. Точна дата ще не призначена, проте, за даними двох неназваних джерел при дворі, приготування до весілля вже йдуть вельми активно.

Крім того, саме до кінця літа повинні закінчитися роботи по розширенню палацу, які почалися за ініціативою князя рік тому.

Відносини Альбера Другого і Шарлен Віттсток почалися два роки тому, проте 14 березня Шарлен вперше за весь цей час буде присутня на офіційній церемонії у княжому палаці - на святкуванні 50-річчя князя - в більш офіційній якості, ніж просто подруга монарха.

У палац до Шарлен приходить архієпископ католицького князівства пан Барсі "для завершення релігійного виховання спортсменки", а придворний капелан займається підготовкою нареченої до таїнства вінчання.

При цьому, за деякими даними, Віттсток поки не планує кидати спортивну кар"єру. Не виключено, що спортсменка захоче взяти участь в Олімпіаді в Пекіні, проте в цьому випадку її весілля з монархом може і не відбутися, і чемпіонці, ймовірно, доведеться повернутися в ПАР.

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Князь Монако одружується на олімпійській чемпіонці з плавання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути