понеділок, 13 серпня 2007 12:25

Клочкова встановила рекорд Універсіад

Четвертий день змагань на Всесвітній універсіаді став поки найуспішнішим для українських спортсменів. Шість нагород вищої проби дозволили нашим вийти на третє місце в командному заліку, повідомляє Сегодня.

Особливо вдало виступили гімнасти, для яких змагання в Таїланді, - мабуть, генеральна репетиція перед вересневим чемпіонатом світу. Гімн України на вищій сходинці п"єдесталу слухали - Ісаєв, Воробйов, Щербатих і Згоба.

Чергове "золото" завоювала і Яна Клочкова. Після другого місця на двохсотметрівці Яна говорила, що страшно втомилася: "Думала, 400 метрів не допливу", - призналася Клочкова. Але допливла з новим рекордом Універсіад - 4.37,50. При цьому Яна узяла реванш у американки Сандено, якій програла 200 метрів.

"Просто, коли їхала сюди, думала конкуренції не буде", - пояснила свій програш американці Яна. Ну а потім українка на своїй коронній дистанції не дала суперниці ні найменшого шансу: "З самого старту тактика була проста: відірватися. Вдалося. І наздогнати мене суперниця вже не змогла".

Сьогодні Яна може принести в скарбничку України ще одну медаль. "Золота рибка" буде плисти вільним стилем останній етап комплексної естафети 4х100 метрів.

Зараз ви читаєте новину «Клочкова встановила рекорд Універсіад ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути