пʼятниця, 27 червня 2008 14:29

Кличко: від підготовки до бою з Томпсоном відволікають красиві офіціантки

Чемпіон світу за версіями WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі українець Володимир Кличко розповів, які почуття викликає в нього наступний поєдинок з Тоні Томпсоном.

"Я не можу недооцінювати Томпсона. Недооцінка - перший крок до поразки. Він вірить в свій шанс. Але на рингу я просто подивлюся йому в очі і він відразу відчує мою психологічну перевагу. Люблю такі моменти. Повинен залишити ринг переможцем", - сказав українець.

"Тут я проводив підготовку до двох моїх попередніх боїв, в яких здобув перемогу. Забобони тут ні до чого, просто це місце стало для мене вже традиційним в плані підготовки. Тут всі умови для хороших тренувань, єдине, що відволікає - красиві молоді офіціантки", - пожартував боксер, який розбив свій тренувальний табір в Австрії.

Кличко позитивно висловився про місце проведення титульного бою: "Гамбург викликає у мене особливі почуття. Тут я почав кар"єру в 1996 році. У невеликому спортивному залі місткістю 550 чоловік. Тепер, звичайно, більше охочих подивитися на мої бої. Чудово, що ми з братом Віталієм стали для німців майже своїми, не дивлячись на те, що ми не громадяни Німеччини".

Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «Кличко: від підготовки до бою з Томпсоном відволікають красиві офіціантки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути