Ексклюзиви
четвер, 09 жовтня 2008 15:21

Кличко обіцяє повернутися на політичний "ринг" України

Почесний чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко обіцяє повернутися у велику політику після бою з нігерійцем Семюелем Пітером.

"І бокс, і політика - це командні види спорту. На той час, поки я готувався до бою з Пітером, усі справи звалила на себе моя команда, за що я їй щиро вдячний. А після 11 жовтня знову порину в бурхливе політичне життя України", - сказав Кличко, якого цитує телеканал "Спорт".

Він також відзначив, що, незважаючи на тривалу паузу в спортивній кар"єрі, відновлення фізичних кондицій пройшло легко.

"Важко відновлюватися тому, хто вів нездоровий спосіб життя: лягав спати о четвертій годині ранку після танців на дискотеках і зловживав алкоголем або іншими задоволеннями. Я ж веду здоровий спосіб життя, щодня тренуюся, дотримуюсь принципу "у здоровому тілі здоровий дух". Тому мені повернутися в спорт виявилося зовсім не важко", - підкреслив він.

Бій між Кличком і Пітером пройде 11 жовтня в Берліні. Він стане першим виходом Віталія на ринг майже за чотири роки: у грудні 2004 року боксер провів єдиний добровільний захист завойованого декількома місяцями раніше вакантного титулу WBC, а восени 2005 року після кількаразових переносів обов"язкового захисту пояса проти Хасима Рахмана відмовився від нього й оголоси, що йде з боксу.

Згодом WBC дав Кличку титул почесного чемпіона (Champion Emeritus), що дає право в будь-який момент кинути виклик чинному володарю чемпіонського титулу.

liga.net
Зараз ви читаєте новину «Кличко обіцяє повернутися на політичний "ринг" України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути