Ексклюзиви
середа, 11 червня 2008 15:35

Київський "Арсенал" виграв боротьбу за форварда "Васко да Гама"

Київський "Арсенал" підписав контракт з бразильським форвардом Антоніо Августо Жуніора Пінту, який раніше грав на батьківщині за "Васко да Гама".

Придбання 22-річного гравця коштувало босам столичного клубу чималих зусиль, оскільки для цього потрібно було виграти конкуренцію у російських "Крильєв Совєтов", які пропонували бразильцю 4 мільйони євро і трирічний контракт.

Після переговорів президента "канонірів" Вадима Рабіновича з членом ради директорів "Крильєв" Германом Ткаченком до Росії вилетів віце-президент "Арсенала" Віктор Головко, де вів переговори щодо купівлі футболіста.

"Після того, як з клубу пішли деякі гравці, з"явилися серйозні проблеми в нападі, що викликало тривогу. Перед нами стояло завдання: Пінту необхідний клубу, а тому забрати його потрібно було, що називається, за всяку ціну, але в розумних межах. Саме цей гравець вписувався в ігрову схему "канонірів" - він дуже активний нападаючий, і ми вважаємо, що його гра лягає на стиль нашого клубу, - заявив Головко офіційному сайту "Арсеналу".

Суму трансферу віце-президент київського клубу назвати відмовився.

Головко також заявив про можливість придбання ще одного гравця, з яким Пінту раніше грав в парі.

Зараз ви читаєте новину «Київський "Арсенал" виграв боротьбу за форварда "Васко да Гама"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути