середа, 08 жовтня 2008 18:52

Київський "Арсенал" "звільнив" футбольного арбітра

Сьогодні на базі канонірів пройшло традиційне тренування, на якому був присутній віце-президент ФК "Арсенал" (Київ) Віктор Головко. Кореспондентові офіційного сайту клубу вдалося поспілкуватися з Вікторем Івановичем і задати ряд питань, що хвилюють вболівальників команди.

- Всім відомо про рішення контрольно-дисциплінарного комітету (КДК) з ваших слів, а також зі слів президента "Арсенала" Вадима Рабіновіча в адресу судді Євгена Абросімова, якого захищають інші клуби Прем"єр-ліги. Що можете сказати з цього приводу?

- Що стосується судді Абросімова, сьогодні президент "Арсенала" отримав два останні підписи, необхідні для усунення Євгена Абросімова від суддівства матчів Прем"єр-ліги (згідно домовленості президентів клубів з Федерацією Футболу України).

- А хто поставив ці два підписи?

- Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс і президент дніпропетровського "Дніпра" Ігор Коломойський. Це і є дійсна оцінка діяльності судді Абросімова. На жаль, я не можу привітати його з тим, що з сьогоднішнього дня він де-юре (а, сподіваюся, в найближчий день де-факто) буде усунений від суддівства.

football.ua

Зараз ви читаєте новину «Київський "Арсенал" "звільнив" футбольного арбітра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути