Ексклюзиви
понеділок, 27 серпня 2007 19:03

Кількість квитків на матч Україна - Італія може бути збільшена

Сьогодні, 27 серпня, Федерація футболу України надіслала офіційні листи на адресу заступника міністра внутрішніх справ Василя Фатхутдінова та міністра у справах сім"ї, молоді та спорту Віктора Коржа. В обох документах керівники ФФУ пропонують вивчити можливість більш розширеного продажу квитків на найближчий матч національної збірної в кваліфікації Євро-2008. Зокрема - у кількості 80% від наявних на НСК "Олімпійський" місць для глядачів, інформує www.champion.com.ua.

- До вимог МВС стосовно продажу на матч Україна - Італія 50% квитків від їх загальної кількості ми ставимося з розумінням, - у свою чергу йдеться в зверненні керівників ФФУ до урядовців. - Однак, враховуючи численні звернення шанувальників футболу, просимо спільно з ФФУ вжити додаткових заходів безпеки та дозволити реалізацію квитків на вищезазначений матч не менше, ніж 80% від наявних місць на НСК "Олімпійський".

Нагадаємо, що 9 серпня на адресу президента ФФУ Григорія Суркіса надійшов лист за підписом Василя Фатхутдінова, у якому йшлося про обмеження місткості столичного НСК "Олімпійський" під час проведення на ньому відбірного матчу Євро-2008 між збірними України та Італії.

- Відповідно до вимог акту-сертифікату технічного обстеження "Олімпійського" Державною комісією з контролю за станом спортивних споруд, проведення матчів на цьому стадіоні можливе за умови його заповнення не більше, ніж 41 500 місць, - зазначив тоді заступник міністра МВС Фатхутдінов.

Зараз ви читаєте новину «Кількість квитків на матч Україна - Італія може бути збільшена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути