субота, 23 квітня 2011 11:57

"Казахстан та Україна мають однакові шанси на перемогу"

"Казахстан та Україна мають однакові шанси на перемогу"

Національні збірні Казахстану та України мають однакові шанси на перемогу у головному матчі чемпіонату світу з хокею у першому дивізіоні. Про це "Gazeta.ua" розповів нападаючий збірної Естонії та жлобинського "Металурга" Андрій Макров. Хокеїст забив дві шайби у ворота українців у четвертому матчі турніру. Господарі виграли з рахунком 5:2.

"Так вийшло, що матчі проти України та Казахстану були для нас найкращими на турнірі на даний момент. Думаю, вони нас трохи недооцінили - каже Андрій. - В обох команд однакові шанси на перемогу, обидві збірні мають у своєму розпорядженні хороших голкіперів. Обом буде дуже важко. Згоден зі словами Олександра Матерухіна, який сказав, що програє той, у кого буде більше вилучень. У збірній України більше досвідчених гравців, ніж у Казахстану."

Збірна Естонії програла всі матчі турніру. В суботу підопічні Дмитра Медведєва зіграють з командою Литви, ще одним аутсайдером чемпіонату світу. Переможець протистояння залишиться у першому дивізіоні.

"Настрій нормальний. Нічого такого не сталося. Всі розуміють наші сили і силу збірних України та Казахстану. Погано буде, якщо програємо в суботу. Збірна Литви нічим нас не переважає. Там грають напівпрофесіонали і кілька гравців з професійних клубів.

Раніше у нас було більше досвідчених гравців і перед нами ставили серйозні завдання. Наприклад, зайняти місце у трійці призерів. Зараз, якщо реально дивитися на сили команд, то наше завдання залишитися у першому дивізіоні. Також важливо награти склад. У збірній грають кілька молодих хокеїстів. Вони на лід ще в масках виходять. Один взагалі вперше виступає за збірну".

Макров задоволений рівнем організації турніру у Києві і кількістю глядачів на трибунах Палацу спорту.

"Враження від чемпіонату тільки хороші. Для хокеїстів все добре організовано. Глядачі біль-менш ходять на матчі, навіть на наші поєдинки, які ми граємо о 13:30. Все добре."

Матч збірних Литви та Естонії відбудеться сьогодні о 12:30. Україна з Казахстаном зіграють о 19:30.

Зараз ви читаєте новину «"Казахстан та Україна мають однакові шанси на перемогу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути