Ексклюзиви
вівторок, 04 березня 2008 17:59

Кассано за образу рефері отримав п"ять матчів дискваліфікації

Нападник італійської "Сампдорії" Антоніо Кассано пропустить найближчі п"ять матчів серії А. Він був дискваліфікований і оштрафований на 15 тисяч євро дисциплінарним комітетом Федерації футболу Італії за свою поведінку в матчі з "Торіно", коли Кассано кинув футболку в рефері і пообіцяв влаштувати над ним розправу.

Інцидент стався в кінці матчу, який відбувся 2 березня і завершився з рахунком 2:2, причому форвард організував перший гол своєї команди і забив другий. Кассано, який належить "Реалу", але грає в "Сампдорії" на правах оренди, загрожував арбітрові Николі Пьєрпаолі і пообіцяв, щоб чекатиме суддю в роздягальні для чоловічої розмови.

Партнери по команді і гравці "Торіно" вимушені були захищати арбітра від нападу Кассано. Після закінчення матчу форвард знов вийшов на поле, щоб вибачитися перед уболівальниками за свою поведінку, а потім зустрівся з Пьєрпаолі і приніс йому свої вибачення.

Швидше за все, така поведінка коштуватиме Кассано місця в збірній Італії на Євро-2008. Крім того, він позбудеться заробітної плати на той час, поки не зможе грати за "Сампдорію".

"Лента.ру"

Зараз ви читаєте новину «Кассано за образу рефері отримав п"ять матчів дискваліфікації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути