вівторок, 18 березня 2008 15:02

Капітан тенісної збірної США відмовився їхати на Олімпіаду

Капітан чоловічої збірної США з тенісу Патрік Макенрой відмовився керувати командою на літній Олімпіаді 2008 року в Пекіні. Зі слів Макенроя, який працював з національною збірною протягом останніх восьми років, він відчуває, що настав час передати свій пост іншому фахівцеві.

Асоціація тенісу США (USTA) вибрала новим капітаном чоловічої команди Родні Хармона, який з 2002 року очолював програму USTA з розвитку чоловічого тенісу. Кандидатура Хармона повинна бути схвалена Олімпійським комітетом США.

Зазначимо, що недавно від участі в літній Олімпіаді 2008 року відмовився кращий американський тенісист Енді Роддік. Спортсмен мотивував своє рішення тим, що він хоче підготуватися до останнього в сезоні турніру "Великого шолома" Відкритого чемпіонату США (US Open), який стартує незабаром після закінчення Олімпіади.

Патрік Макенрой підкреслив, що він і Роддік ухвалювали рішення про відмову від виступу на Іграх-2008 незалежно один від одного.

Lenta.Ru
 

Зараз ви читаєте новину «Капітан тенісної збірної США відмовився їхати на Олімпіаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути