Ексклюзиви
пʼятниця, 18 травня 2007 13:54

Каннаваро не думає залишати "Реал"

 

Захисник мадридського "Реалу", італієць Фабіо Каннаваро, 33 роки, спростував чутки про те, що цього літа повернеться до Італії, повідомляє www.sport.com.ua.

Футболіст минулого літа залишив туринський "Ювентус", який відправили до серії B, але так і не зміг розкритися в чемпіонаті Іспанії. Проте, про те, щоб піти з "Королівського клубу", Каннаваро не думає.

- Думаю, що залишуся в Іспанії ще на два-три роки. Я бачу себе у складі "Реала" в майбутньому. Зараз кар"єри футболістів тривають набагато довше, чим раніше. Є багато прикладів, які говорять про те, що і я можу ще грати і грати. Звичайно, коли я переходив сюди, я чекав інший "Реал", але те, що трапилося, нормально. Новий тренер, нові гравці, всі ці чинники не могли пройти непомітно. Бувають періоди, коли все йде добре, а буває навпаки. Це наслідок перехідного процесу. Думаю, через два-три роки в цій команді все буде добре, - резюмував Каннаваро.

Зараз ви читаєте новину «Каннаваро не думає залишати "Реал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути