Ексклюзиви
четвер, 24 квітня 2008 14:07

Канісарес може повернутися у ворота "Валенсії" на цих вихідних

Все ще голкіпер "Валенсії" Сантьяго Канісарес має реальний шанс повернутися на поле. З 18-го грудня досвідчений воротар "кажанів" не виходив у складі команди. Саме тоді вже екс-наставник команди Рональд Куман відсторонив Канісареса разом з Давідом Альбелдою і Мігелем Ангуло від тренувань.

Не так давно футболіст домовився з керівництвом клубу про дострокове розірвання контракту після закінчення сезону, що дозволить йому безкоштовно залишити команду. Але вже зараз Канісарес може знадобитися новому наставнику "Валенсії" Сальвадоре Воро Гонсалесу.

Основний голкіпер левантійців Тімо Хільдебранд отримав травму стегна і не зможе зіграти в найближчому поєдинку проти "Осасуни". Його резервіст Мора не "тягне" на основного голкіпера в таких важливих матчах.

Тому Воро і тренер воротарів Очоторена переглядають в ділі Канісареса, щоб дізнатися його нинішні фізичні кондиції. Якщо вони залишаться задоволені роботою 37-річного воротаря, то він зможе зіграти вже в найближчу неділю.

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «Канісарес може повернутися у ворота "Валенсії" на цих вихідних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути