Ексклюзиви
понеділок, 14 квітня 2008 18:45

Кальзаге провів відкрите тренування перед боєм з Хопкінсом (ФОТО)

Чемпіон світу за версіями WBC, WBA і WBO в другій середній вазі британець Джо Кальзаге провів відкрите тренування в Planet Hollywood Hotel & Casino в Лас-Вегасі, де 19 квітня пройде його поєдинок в рамках напівважкої ваги з чемпіоном світу за версією IBO в напівважкій вазі американцем Бернардом Хопкінсом.

"Все, що мені потрібно - серйозний бій в Америці з відомим американським боксером, таким як Бернард Хопкінс. Я довів критикам, чого я вартий, в бою з Джефом Лейсі, тепер збираюся довести те ж саме в поєдинку з Хопкінсом. Чи боксував я з такими бійцями, як Хопкінс? Якщо ви маєте на увазі - з брудними боксерами, то так, кілька разів. Але Хопкінс - хитрий боксер, і мені подобається усвідомлювати, що я розумніший", - заявив валлієць.

"Якщо дотримуватимуся свого плану на бій, то зможу контролювати хід поєдинку всі 12 раундів. Бернард - великий боксер, але він ще не зустрічався з такими, як я. Я занадто активний для Бернарда. Його побив Джермейн Тейлор, а той не такий активний як я", - підсумував Кальзаге.

Як відомо, Джо Кальзаге не програв на професійному рингу жодного поєдинку, Бернард "Кат" Хопкінс має 48 перемог, 4 поразки і нічию.

Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «Кальзаге провів відкрите тренування перед боєм з Хопкінсом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути