Ексклюзиви
понеділок, 02 липня 2007 10:43

Каладзе балотуватиметься на пост президента Грузії

Відомий футболіст італійського "Мілана" і капітан збірної Грузії Каха Каладзе, 29 років, після завершення кар"єри займеться політичною діяльністю, повідомляє newsru.com.

- Після завершення кар"єри футболіста я на 4-5 років поїду в США і здобуду там додаткову освіту, потім займуся політичною діяльністю, - повідомив він.

Каладзе відзначив, що його політична діяльність буде пов"язана з Грузією.

У 1995-97-му роках Каладзе грав за тбіліське "Динамо", потім три сезони провів в "Динамо" Києва, звідки в 2001 році був проданий до "Мілана". У Кахи контракт до 2010 року.

Вже декілька років Каладзе разом з бізнес-партнером володіє одним з престижних ресторанів в Мілані, має готель в грузинському курортному місті Кобулеті, володіє журналом мод і готелем в Києві.

Каладзе дуже популярний в Грузії - не тільки серед спортсменів і поклонників футболу, але і серед широких верств населення. З кулуарних джерел стало відомо про те, що Каладзе балотуватиметься на пост президента Грузії на виборах-2018.

У найближчих виборах Каладзе не зможе брати участь по двох причинах: за законами Грузії претендентом на пост президента не може бути громадянин молодший 35 років і через те, що контракт з "Міланом" закінчується у нього в 2010 році. А до виборів-2013 він не встигне підготуватися, так як вчитиметься в США.

Зараз ви читаєте новину «Каладзе балотуватиметься на пост президента Грузії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути