Ексклюзиви
субота, 01 вересня 2007 15:24

Кака присвятив свій гол і титул Пуерті

Гравці "Мілана" Дженнаро Гаттузо і Какарозповіли в інтерв"ю італійським ЗМІ, що якби вони втратили товариша по команді, то ніколи б не вийшли на матч Суперкубка УЄФА, повідомляє championat.ru.

Нагадаємо, що у вівторок помер футболіст "Севільї" Антоніо Пуерта, але керівництво іспанського клубу прийняло рішення вийти на матч проти "Мілана". Взагалі Суперкубок Європи був присвячений футболісту, що пішов з життя. На футболках гравців обох команд на спині під номером було написано його прізвище.

"Якби в нашій команді кого-небудь спіткала б така доля, то гравці "Мілана" відмовилися б грати в Суперкубку Європи", - сказав Гаттузо після закінчення матчу, який "Мілан" виграв з рахунком 3:1.

"Коли вмирає людина, то немає місця радості й святкуванню. Ми професіонали і зробили свою роботу, хоча наші думки були з Антоніо Пуертою. Я присвячую мій гол і трофей йому", - був солідарний з Гаттузо Кака.

Зараз ви читаєте новину «Кака присвятив свій гол і титул Пуерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути