неділя, 02 грудня 2007 15:03

Кака отримав "Золотий м"яч"

 

Кращим футболістом року в Європі визнаний атакуючий півзахисник "Мілана" Кака. У неділю вранці він у прямому ефірі французького телебачення отримав "Золотий м"яч".

- Цей трофей вінчає видатний для мене рік. Я дякую Господу за цю нагороду, найбільшу для будь-якого футболіста, дякую дружині і батькам. Але щоб завоювати такий приз, потрібно грати у команді, яка звикла перемагати, без цього ніяк. Тому я вдячний "Мілану" і збірній Бразилії, - сказав Кака.

У минулому сезоні Кака допоміг "россонері" виграти Лігу чемпіонів УЄФА, здолавши у фіналі "Ліверпуль". В ході турніру бразилець забив 10 м"ячів і став його кращим бомбардиром.

Володаря кращого футболіста Європи щороку визначає журнал France Football, який заснував нагороду в 1956-му. На цей раз за головний приз змагалися Дідьє Дрогба, Андреа Пірло, Рууд ван Ністелрой, Златан Ібрагімовіч, Цеск Фабрегас, Робіньо, Франческо Тотті, Фредерік Кануте, Роналдінью, Стівен Джеррард, Хуан Роман Рікельме, Даніел Алвес, Філіппо Індзагі, Франк Рібері, Паоло Мальдіні, Джанлуїджі Буффон, Петро Чех, Дженнаро Гаттузо, Тьєррі Анрі і Кларенс Зєєдорф.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «Кака отримав "Золотий м"яч"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути