Ексклюзиви
субота, 14 червня 2008 15:02

Кака не буде частиною революції в "Челсі" навіть за 120 мільйонів

"Челсі" вирішило допомогти вирішити проблему з грошима в "Мілані", яка виникла після останніх трансферів італійців та майбутніх витрат в районі 30 мільйонів фунтів на Еммануеля Адебайора.

Пріоритетною ціллю для лондонців є плеймейкер "Мілана" Кака, за якого Абрамович дає найбільшу суму в історії - 60 мільйонів фунтів ($120 млн). Нагадаємо, що найдорожчий перехід в історії відбувся у 2001 році. Тоді Зінедін Зідан перейшов до "Реала" з туринського "Ювентуса" за 46 мільйонів фунтів.

Переговори між "Міланом" та "Челсі" відбулись, але клуб Берлусконі до останнього не хоче втрачати свою зірку.

Технічний директор клубу Леонардо каже, що "Кака буде в Мілані до кінця своєї кар"єри. Хоча для бразильського тренера нормально цікавитися послугами гравців - співвітчизників".

Виконавчий директор "Челсі" Пітер Кеньйон тільки повернувся з відпустки, отже, можна очікувати на підвищення активності клубу на трансферному ринку.

Абрамовичу набридло дивитися за грою своєї команди останні два роки, тому він хоче зробити з "Челсі" команду мегазірок. Серед трансферних цілей значаться Фернандо Торрес, Франк Рібері та Давід Вілья. Варто додати, що Абрамович виписав цього року необмежений кредит на покупку нових гравців для Сколарі.

"Газета по-українськи" за матеріалами британської преси

Зараз ви читаєте новину «Кака не буде частиною революції в "Челсі" навіть за 120 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути