Ексклюзиви
понеділок, 02 вересня 2019 12:03

Як зіграли суперники українських команд у єврокубках

Як зіграли суперники українських команд у єврокубках
Зінченко допоміг "МС" здобути чергову перемогу в АПЛ

Суперники українських команд провели матчі у чемпіонатах на вихідних.

Фаворит групи "гірників" "Манчестер Сіті" легко вдома переміг "Брайтон" 4:0. Українець Олександр Зінченко відіграв весь матч у складі команди Гвардіоли.

"Аталанта" вдома програла "Торіно" 2:3. Гравець збірної України Руслан Малиновський почав матч на лавці запасних. Вийшов на поле на 67 хв. гри, коли вже господарі поступалися.

"Динамо" Загреб у суботу зазнав поразки від принципового суперника "Хайдука" 1:0 в головному протистоянні чемпіонату Хорватії.

Суперники "Динамо" у Лізі Європи теж зіграли не дуже вдало. "Копенгаген" поступився в гостях "Ольборгу" 1:0. Швейцарський "Лугано" у гостях програв 2:1 одному з фаворитів чемпіонату - "Базелю". Тільки шведський "Мальме" легко переміг "Кальмар" у чемпіонаті Швеції

Суперник "Олександрії" "Вольфсбург" вдома зіграв унічию з "Паретборном" 1:1. "Сент-Етьєн" у гостях програв "Марселю" 1:0, а "Гент" переміг "Серкель" 3:2. Яремчук був поза заявкою, а Пластун провів на полі весь матч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коноплянка близький до переходу в "Шахтар"

У рамках 6-го туру УПЛ "Динамо" зіграло унічию з "Зорею" 2:2, "Олександрія" перемогла " Ворсклу" 1:0, а "Шахтар" розгромив "Олімпік" 4:0.

Зараз ви читаєте новину «Як зіграли суперники українських команд у єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути