Ексклюзиви
пʼятниця, 24 листопада 2017 20:11

Як "Динамо" пропускало в Албанії
18

"Динамо" поступилося "Скендербеу" на виїзді в Лізі Європи
Фото: fcdynamoua
"Динамо" поступилося "Скендербеу" на виїзді в Лізі Європи
"Динамо" поступилося "Скендербеу" на виїзді в Лізі Європи
"Динамо" поступилося "Скендербеу" на виїзді в Лізі Європи
"Динамо" поступилося "Скендербеу" на виїзді в Лізі Європи

23 листопада київське "Динамо" на виїзді зустрічалося зі "Скенбербеу" в рамках п'ятого туру групового етапу Ліги Європи і зазнало поразки з рахунком 2:3.

Кияни вже забронювали собі путівку в плей-оф, а в цьому турі у них була можливість гарантувати собі перше місце в групі. При цьому Хацкевич привіз в Албанію далеко не оптимальний склад. Через дискваліфікацію не грав Віталій Буяльський, а в лазареті знаходяться капітан команди Сергій Сидорчук, а також Домагой Віда, Денис Гармаш і Артем Кравець. Поберегти тренер вирішив Дьємерсі Мбокані і Дерліса Гонсалеса.

Це позначилося на діях гостей. На 16-й хвилині динамівці зусиллями Морозюка і Циганкова зуміли вийти вперед. Але практично відразу отримали гол у відповідь, коли м'яч після удару Лілая і рикошету від Хачеріді опинився в сітці воріт Бущана.

У першому таймі "Динамо" створило ще кілька моментів, але фортуна була на боці господарів поля. Після перерви футболісти "Скенбербеу" зуміли організувати відразу дві гольові атаки. Спочатку Аденійі завершив точним ударом розіграш штрафного, після чого Сове вийшов один на один з кіпером українців, розібрався з Бущаном і відправив м'яч у порожні ворота - 3:1. Хацкевич випустив на поле молодих Шапаренка та Русина. Останній зумів скоротити відставання в рахунку, але на цьому хороші новини для киян закінчилися.

"З роздягальні вийшли якісь непевні. Навіть не можна пояснити ті помилки, які ми допустили в другому таймі, особливо в обороні.

Ті хлопці, які вийшли на заміну (Микола Шапаренко та Назарій Русин), підсилили гру. Вітаю їх з дебютом, але він, на жаль, невдалий", - сказав Хацкевич в ефірі телеканалу "Футбол 2".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Зоря" пропускала від "Естерсунда"

"Динамо" все ще може втратити перше місце в групі. Для виходу в плей-оф з першого рядка український гранд повинен не програти "Партизану" в заключному турі.

Зараз ви читаєте новину «Як "Динамо" пропускало в Албанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути