понеділок, 17 листопада 2008 16:27

Кабмін вимагає, щоб "Олімпійський" будували українці

Кабмін вимагає, щоб "Олімпійський" будували українці
Генпідрядником реконструкції НСК "Олімпійський" повинна стати українська компанія. Таку позицію Кабінету Міністрів сьогодні на брифінгу оголосив Віце-прем"єр-міністр Іван Васюник.

"Я думаю, що, як і у випадку зі львівським стадіоном, так і у випадку з київським стадіоном найбільш правильним рішенням, зокрема з погляду відповіді на певні кризові тенденції в українській економіці, було б те, що таким генпідрядником має стати українська будівельна організація", - сказав І.Васюник, якого цитує кореспондент "ЛІгабізнесІнформ".

При цьому І.Васюник визнав, що вітчизняних будівельних компаній, які могли б впоратися з таким об"єктом, небагато.

Нагадаємо, державне підприємство НСК "Олімпійський" підписало договір про виконання проектних робіт по реконструкції стадіону з німецьким архітектурним бюро "GMPvonGerkan, MargundPartner". Міністерство у справах сім"ї, молоді та спорту оцінює вартість реконструкції НСК "Олімпійський" в 1,5 млрд.грн. 10 жовтня в Києві директор німецької компанії Крістіан Хоффман передав виконуючому обов"язки генерального директора НСК "Олімпійський" Дмитру Чернявському перший пакет документації - Концептуальний проект, або технічно-економічне обгрунтування (ТЕО) реконструкції НСК "Олімпійський".

Зараз ви читаєте новину «Кабмін вимагає, щоб "Олімпійський" будували українці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути