четвер, 01 листопада 2007 20:48

Кабмін прийняв держпрограму підготовки до Євро: держава дасть 10% коштів

Кабінет міністрів України прийняв постанову "Про затвердження державної цільової програми підготовки і проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу (основні завдання і заходи)" повідомляє УНІАН.

Про це сьогодні на прес-конференції в Києві повідомив міністр з питань сім"ї, молоді та спорту Віктор Корж.

Він повідомив, що над документом працювали 38 суб"єктів виконавчої влади і 6 регіональних органів влади.

"Процес підготовки йде. Цей базовий документ прийнятий", - сказав В.Корж, додавши, що визначені кроки діяльності уряду і органів на місцях.

Він повідомив, що до документа увійшли такі блоки: будівництво спортивних споруд, розвиток транспорту, питання енергозабезпечення, розвиток туризму і супутньої інфраструктури, питання охорони здоров"я, підготовка і перепідготовка кадрів, засоби масової інформації. В.Корж підкреслив, що сьогодні вже по кожному пункту визначені конкретні витрати.

За його словами, відповідно до документу в першу чергу фінансуватимуться з держбюджету проекти, будівництво яких гарантоване українським урядом.

У свою чергу заступник міністра економіки України Оксана Слюсаренко відзначила, що цим документом передбачається, що в цілому 10% робіт фінансуватиметься за рахунок бюджету, а 90% - залучення інвесторів. Всього на реалізацію програми передбачено витратити 118 млрд. грн.

Зараз ви читаєте новину «Кабмін прийняв держпрограму підготовки до Євро: держава дасть 10% коштів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути