середа, 10 жовтня 2007 19:02

Італійський футбольний клуб ледь не потрапив під залежність повій

Італійський футбольний клуб "Трентіно", що виступає в серії D чемпіонату країни, прибрав зі свого сайту емблему агентства "Casa Bianca" ("Білий дім"), яке пропонує послуги повій, повідомив представник команди, інформує www.champion.com.ua.

Це відбулося після того, як вибір агентства "Casa Bianca" як спонсора футбольного клуба викликав різке невдоволення міської ради Трентіно. Член ради Іва Беразі, що відповідає за спортивне життя міста, заявила, що вона почуває себе ображеною в зв"язку з підписанням клубом контракту з агентством повій.

Беразі висловила надію, що "Трентіно" негайно відмовиться від співробітництва з "Casa Bianca".

Футбольний клуб "Трентіно", що виступає в четвертій по силі лізі національного чемпіонату, підписав спонсорський контракт з агентством по виклику дівчач легкої поведінки. Реклама агентства "Casa Bianca" була розміщена на офіційному сайті клуба.

За договором з агентством "Трентіно" отримав 10 тисяч євро.

Агентство "Casa Bianca" рекламує себе як "місце, де ви отримаєте усе, що захочете". Вартість послуг, пропонованих агентством, складає 180 євро за одну дівчину за годину, причому розплачуватися з ними можна кредитними картками.
Зараз ви читаєте новину «Італійський футбольний клуб ледь не потрапив під залежність повій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути