Ексклюзиви
четвер, 15 листопада 2018 18:25

Італійські гранди готові купити Циганкова за кругленьку суму

Італійські гранди готові купити Циганкова за кругленьку суму
Італійські клуби пропонують 20 мільйонів євро за Віктора Циганкова

Юного таланта київського "Динамо" Віктора Циганкова сватають в італійську "Серію А". Скаут "Кальярі" Алекс Великих, який є уродженцем України, розповів про зацікавленість у Вікторі Циганкова з боку двох італійських клубів.

"Італійські клуби дійсно були готові зробити пропозицію по Циганкову. Але все залежить від ціни. Я не можу розкривати багато деталей, тому що це не коректно з моєї сторони. Це не стосується "Кальярі".

"Кальярі" на даний момент не той клуб, який розглядає Циганкова, як футболіста-вкладення. Тому що вкладення в Віктора в районі 20 млн євро. Вкласти в гравця стільки зараз "Кальярі" собі не дозволить. Але інші італійські клуби - так.

20 млн - це гранична ціна, за яку цей футболіст був би цікавий. Вище 20 млн для італійських клубів навряд чи можливо. Наскільки я знаю, зараз два італійські клуби розглядають можливість зробити пропозицію, - передає слова Алекса tribuna.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Троє українських гравців потрапили до рейтингу найкращих гравців ЛЄ

Раніше повідомлялось, що атакувальний півзахисник київського "Динамо" та збірної України Віктор Циганков потрапив може продовжити кар'єру в Англійській прем'єр-лізі.

Зараз ви читаєте новину «Італійські гранди готові купити Циганкова за кругленьку суму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути