Ексклюзиви
субота, 14 червня 2008 18:29

Іспанським футболістам пообіцяли "Хаммер" за гол у ворота шведів і танець "Чікі-чікі"

Відома англійська букмекерська контора PaddyPower пообіцяла вручити автомобіль марки "Хаммер" тому футболістові збірної Іспанії, який заб"є перший м"яч у ворота шведів в матчі цих команд на Євро-2008. Гра відбудеться 14 червня. Щоб отримати машину, автор гола повинен також виконати танець "Чікі-чікі", повідомляє Лента.Ру з посиланням на інтернет-видання TheSpoiler.

Цей танець був виконаний іспанським співаком і актором Родольфо Чікілікуатре на конкурсі "Євробачення" 2008 року. Пісня виконавця називалася "BailaelChiki-chiki", і Чікілікуатре зайняв у результаті 16-е місце. Матч чемпіонату Європи Швеція - Іспанія відбудеться 14 червня в Інсбруці та почнеться в 19:00 за київським часом. Переможець цієї зустрічі практично гарантує собі вихід в 1/4 фіналу з групи D.

Незадовго до початку Євро-2008 контора PaddyPower обіцяла вручити "Хаммер" головному тренерові збірної Іспанії Луісу Арагонесу, якщо він прийде на прес-конференцію у футболці колишнього капітана команди Рауля. Ця прес-конференція відбулася незабаром після того, як Арагонес оголосив, що Рауль не поїде на чемпіонат Європи. Тренер іспанської команди не одягнув футболку гравця.

Зараз ви читаєте новину «Іспанським футболістам пообіцяли "Хаммер" за гол у ворота шведів і танець "Чікі-чікі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути