понеділок, 04 лютого 2008 16:55

Іспанія може втратити обидва Гран-Прі "Формули-1"

Британська преса досить гнівно відреагувала на прояви расизму на тестах, що завершилися вчора у Барселоні. Іспанські уболівальники, вітали Фернандо Алонсо в "Рено" і гнівно зустрічали виїзд з боксів його колишнього напарника Льюіса Хемілтона. Найбільш екстремістські прояви спостерігалися напроти боксів "Макларена": там були і банери, і расистські вигуки. Тема расизму, вельми незвична в Європі, зайняла сьогодні головні смуги ранкових англійських газет.

Після вчорашніх повідомлень про можливі санкції FIA до керівництва траси у Барселоні, з"явилися деякі подробиці того, якими вони можуть бути. Федерація зажадала в одного зі своїх членів - іспанської федерації автоспорту (Real Federacion Espanola de Automovilismo - RFEA), список заходів, які будуть прийняті найближчим часом і гарантують недопущення расистських проявів. Якщо ці гарантії не будуть переконливими для FIA, то федерація відмовить іспанським трасам - Валенсії і Барселоні - у проведенні Гран-Прі.

f1news.ru

Зараз ви читаєте новину «Іспанія може втратити обидва Гран-Прі "Формули-1"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути