понеділок, 19 квітня 2021 16:02

Їхня відповідь Суперлізі. Росія хоче об'єднаний чемпіонат із Туреччиною

Їхня відповідь Суперлізі. Росія хоче об'єднаний чемпіонат із Туреччиною
Минулого року чемпіона Росії "Зеніт" двічі бив скромний "Брюгге". Фото: Reuters

Генеральний секретар профспілки російських футболістів і тренерів Микола Граматиков розповів, як варто вчинити російським клубам після створення Європейської Суперліги.

"Якщо говорити про російський футбол й інші чемпіонати, які перебувають за межами цієї ліги, то для них розгортаються можливості для створення подібних змагань. Але на регіональному рівні: східноєвропейському, південноєвропейському. Для Росії розумним кроком було б створення об'єднаної ліги, зокрема за участю турецьких клубів. Бо в такому випадку ми матимемо можливість і далі грати взимку. Грошей в російському чемпіонаті більше не буде. Тоді як імовірність збільшення доходу в нових міжнародних клубних чемпіонатах є суттєвою", - цитує чиновника "Чемпіонат".

2013 року російський тренер Валерій Газзаєв носився з ідеєю об'єднаного чемпіонату Росії та України. Ідею закинули після втечі Віктора Януковича.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркісу залишаються спогади, Ахметову - мрії

Раніше 12 клубів оголосили про створення Європейської Суперліги. Від участі в ній відмовилися клуби Франції та Італії. На Апеннінах навіть закликали виключити "Інтер", "Мілан" і "Ювентус" із Серії А.

Зараз ви читаєте новину «Їхня відповідь Суперлізі. Росія хоче об'єднаний чемпіонат із Туреччиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути