пʼятниця, 04 квітня 2008 17:19

Ігор Суркіс: у наступному сезоні в Україні впевнений виникне Прем"єр-ліга

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс впевнений, що в наступному сезоні в Україні з"явиться Прем"єр-ліга:

- Перш за все, ми повинні отримати необхідні документи, а наші юристи їх опрацювати. До речі, ці документи я отримав тільки сьогодні. Потрібно все зробити правильно на початковій стадії, щоб потім в терміновому порядку не виправляти помилки. На даний момент моя думка з цього питання не змінилась, і я упевнений, що наступний сезон ми почнемо в Прем"єр-лізі.

Суркіс розповів, як відноситься до створення ліги U-21:

- Для цього ми маємо другу і третю команди, не дивлячись на те, що це примагає чималих витрат. Я відношуся до цієї ідеї нормально: чим більше у нас буде матчів, тим більше ігрової практики отримають молоді футболісти. На даний момент, вважаю, займатися тільки в тренувальному процесі і проводити матчі в режимі один раз в тиждень недостатньо.

Багато тренерів скаржаться на те, що команди проводять за сезон дуже багато матчі? А чому ніхто не скаржиться, наприклад, в англійській Прем"єр-лізі або в італійській серії А? Клуби, які беруть участь в єврокубках, стабільно грають двічі в тиждень. А в Англії проводять більше 60 матчів за сезон. Якщо така ліга буде створена, то, вважаю, нашим хлопцям буде де отримувати хорошу ігрову практику.

"Чемпіонат.ру"
Зараз ви читаєте новину «Ігор Суркіс: у наступному сезоні в Україні впевнений виникне Прем"єр-ліга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути