Ексклюзиви
понеділок, 15 листопада 2010 11:59

Ібрагімович відправив Матерацці в лікарню

Ібрагімович відправив Матерацці в лікарню

Захисник міланського "Інтера" Марко Матерацці потрапив до лікарні після зіткнення з нападаючим "Мілана" Златаном Ібрагімовичем. Інцидент стався під час матчу цих команд у рамках чемпіонату Італії, що відбувся ввечері 14 листопада і завершився перемогою "Мілана" з рахунком 1:0, повідомляє AFP.

У середині другого тайму в боротьбі за м'яч Ібрагімович потрапив Матерацці коліном в голову. Захисник "Інтера" залишив поле на ношах, після чого його повезли в лікарню. Головний тренер "Інтера" Рафаель Бенітес повідомив, що Матерацці "опинився в нокауті", але серйозних травм уник.

Бенітес додав, що він не звинувачує Ібрагімовича. Тренер назвав прийом шведського нападаючого "Мілана" грубим, але зазначив, що Ібрагімович не хотів завдати травми Матерацці. Коли гравця "Інтера" випишуть з лікарні, невідомо.

Єдиний гол у матчі "Інтер" - "Мілан" забив саме Ібрагімович, який реалізував пенальті на п'ятій хвилині. Після цієї перемоги "Мілан" набрав 26 очок і вийшов на перше місце в чемпіонаті Італії. "Інтер" з 20-ма очками ділить четверте-п'яте місце з "Ювентусом".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Ібрагімович відправив Матерацці в лікарню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути