субота, 22 лютого 2020 12:34

Хтось бреше. Керівники українського і російського біатлону зробили протилежні заяви

Хтось бреше. Керівники українського і російського біатлону зробили протилежні заяви
Бринзак раніше висловлював симпатії до збірної Росії

Головний тренер збірної Росії з біатлону Анатолій Хованцев визнав, що Олександр Касперович, особистий тренер російського біатлоніста Олександра Логінова, взяв чужу акредитацію на чемпіонаті світу в Антхольці. Раніше повідомлялося, що Касперович користувався акредитацією української збірної.

"Взяв чи Касперович акредитацію у кого-то з український команди? Ну так. Така ж ситуація була у французької команди. Вони передали комусь акредитації, і їх оштрафували на € 500. Який кримінал? Кримінал в - тому, що він не під своїм прізвищем перебував тут", - передає слова Хованцева кореспондент "Чемпіонат".

Однак президент української федерації біатлону Володимир Бринзак спростував це.

"У Касперовича не могли знайти нашої акредитації, тому що у нього її немає. Ми зараз на шляху до стрільбища, ще не знаємо всіх деталей, але це якісь чутки, що у нього знайшли і забрали нашу акредитацію.

Могла бути ситуація, що він міг взяти чиюсь акредитацію, щоб потрапити на трасу. Таке допускаю, але щоб у нього знайшли нашу акредитацію в кімнаті, то це нереально. Це вже все обросло чутками. Не було так, як там пишуть", - сказав Бринзак.

Міжнародна федерація біатлону підозрює, що Касперович може займатися транспортуванням допінгу. Сьогодні на чемпіонаті світу в номерах Логінова і Касперовича пройшли обшуки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна гучно вляпалася в скандал із російським допінгом на чемпіонаті світу з біатлону

Раніше стало відомо, що в номер Логінова увірвалися поліцейські. Вони вилучили особисті речі спортсмена. В результаті Логінов і були доставлені в поліцію. Логінова вже відпустили, а Касперович залишився там.

Зараз ви читаєте новину «Хтось бреше. Керівники українського і російського біатлону зробили протилежні заяви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути