Ексклюзиви
четвер, 25 лютого 2021 18:13

"Хотілося його просто прибити" - Хацкевич про роботу з Гармашем

"Хотілося його просто прибити" - Хацкевич про роботу з Гармашем
Денис Гармаш не має стабільного місця в складі "Динамо", Фото: ФК "Динамо" Київ

Колишній тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич пригадав співпрацю з Денисом Гармашем.

За словами білоруського наставника, керувати українським півзахисником не завжди було просто.

"Денис — класний хлопець загалом. Чесний, відкритий. Це такий футболіст, який не любить програвати. Так, його переклинює. Ну а що зробиш? Такий характер. Але він якщо виходить або на тренування, або на гру, він повністю віддаватиметься команді. І ті моменти, які в нього є, і в тренувальному процесі, і в побуті, і на футбольному полі. Він якщо вирішив, то вже з прямої не зійде. Ліворуч-праворуч — у нього немає. Він іде прямо. І він упевнений, що робить правильно. Це гарна якість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хацкевич розповів, чому не зміг виграти з "Динамо" чемпіонство

Чи був момент, коли мені хотілося Гармаша просто прибити? Коли ми грали з "Партизаном", після 1-го тайму, програючи 0:2. І він у роздягальні почав свої... Не хотів слухати й чути. Хоча в нас гра вдавалася. У нас моменти були, ми тільки їх не реалізували. У нас Жуніор Мораес вийшов замість Артема Кравця, але в структурі й організації гри ми нічого не змінювали. Я кажу: "Денисе, все нормально". Але він почав там...

Тоді Олег Гусєв узяв і відвів його в душову. Не знаю, про що вони говорили, але на 2-й тайм Гармаш вийшов зовсім іншим. Але тоді хотілося при всій команді... Хоча я бачив, що не було сенсу піднімати якийсь скандал. Тому що Денис був заведений", — розповів Хацкевич в інтерв'ю SportarenaTV.

Олександр Хацкевич очолював "Динамо" з червня 2017-го по серпень 2019 року. Наставника звільнили після провалу кваліфікації до Ліги чемпіонів. Зараз Хацкевич очолює російський "Ротор".

За час роботи в "Динамо" Хацкевич виграв 2 Суперкубки України. У своєму 1-му сезоні кияни відстали від "Шахтаря" на 6 очок, а в наступному сезоні поступилися вже 7 пунктами.

Зараз ви читаєте новину «"Хотілося його просто прибити" - Хацкевич про роботу з Гармашем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути