четвер, 30 жовтня 2008 21:55

Хорватський тенісист заспівав провокаційний реп

Провідний хорватський тенісист, 24-а ракетка світу в поточному рейтингу ATP Іво Карлович заспівав для свого першого музичного альбому реп композицію вкрай провокаційного змісту, повідомляє gazeta.ru з посиланням на хорватські ЗМІ.

Збірка пісень Карловича на рідній мові вийде навесні за участю однієї з найбільших рекорд-компаній Ховартії, але сингл під назвою "Взагалі все" (Bassve) вже з"явився в Інтернеті і справив неоднозначне враження на прихильників спортивного таланту зірки хорватського тенісу.

Зокрема, Карлович в найбільш цнотливому куплеті співає, що "найкрасивіші дівчата - молоді матусі, після матчу обожнюють робити взагалі все, взагалі все". Приспів пісні містить алюзії на відомого американського баскетболіста, шоумена, актора і скандаліста Денніса Родмана. "Я не граю в баскетбол і мене звуть не Денніс, але я високий як він і у мене кращий пеніс", - співає Карлович.

ЗМІ відзначають, що володар найсильнішої подачі в ATP-турі 208-сантиметровий Карлович в своїх 29 років веде скромний спосіб життя і не був помічений раніше в яких-небудь скандальних ситуаціях. Журналісти пояснюють походження провокаційного тексту репу впливом популярного балканського продюсера відомого під псевдонімом Бебі Дукс (BabyDooks).

Зараз ви читаєте новину «Хорватський тенісист заспівав провокаційний реп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути