пʼятниця, 10 жовтня 2008 13:34

Хорвати залишилися без трансляції матчу своєї збірної?

Хорватське телебачення (ХТВ) у п"ятницю відправляє до Харкова телевізійну групу з п"яти чоловік, проте трансляції відбіркового матчу чемпіонату світу Україна - Хорватія в Хорватії, скоріш за все, не буде.

- Будемо чекати рішення поки в центрі поля не розведуть м"яч, - заявив директор спортивних програм Бруно Ковачевіч в інтерв"ю sportal.hr, додавши, що ХТВ дійсно звернувся за допомогою до міжнародних футбольних організацій, Блаттеру та Платіні. - Це дійсно може бути прецедент, коли поєдинок під егідою ФІФА не побачать глядачі в країні, чия національна команда грає.

У середу у Відні коментатор ХТВ Івіца Блажичков у приватно відвідав штаб-квартиру компанії TCF і спробував поговорити з людиною, яка вирішує питання трансляцій.

- По телефону я говорив з паном на ім"я Сергій. Він зрозумів, що хорватська аудиторія хотіла б побачити матч національної збірної, але за його словами, у них немає ніякого договору з ХТВ, а права на трансляцію належать SportFive, - пояснив Блажичко.

Українці підписали договір з TCF про трансляцію: за домашні матчі України з Хорватією, Андоррою та Казахстаном вони отримують виїзні з Хорватією та Андоррою без участі SportFive.
У той самий час, як виявилось, окрім ТРК "Україна" поєдинок Україна - Хорватія транслюватиме канал SportklubSrbija. На жаль для хорватських уболівальників, SportklubHrvatska не має права на трансляцію з Харкова, але транслюватиме суботній матч групи 6 Англія - Казахстан.

"Sport.com.ua"

Зараз ви читаєте новину «Хорвати залишилися без трансляції матчу своєї збірної?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути