Ексклюзиви
неділя, 21 вересня 2008 10:03

Хорен Гевор претендує на чемпіонство за версією EBU

Хорен Гевор претендує на чемпіонство за версією EBU
У поєдинку за вакантний титул чемпіона Європи Гевор (Вірменія) 28 листопада в Хельсінкі битиметься з фінським боксером, обов"язковим претендентом на цей титул Аміном Асикайненом.

Титул чемпіона Старого Світу виявився вакантним після того, як його володар Себастьян Сильвестр відмовився захищати його в бою проти Асикайнена, вирішивши зосередитися на майбутньому поєдинку з чемпіоном WBA в середній вазі Феліксом Штурмом.

У лютому цього року Асикайнен переміг технічним нокаутом екс-чемпіона світу Луіса Рамона "Йорі Бой" Кампаса, а потім у вересні нокаутував у другому раунді бразильця Роберто Олівейру Де Хесуса.

Хорен Гевор минулого року намагався відібрати чемпіонський титул IBF у Артура Абрама, але програв нокаутом в 11-му раунді більш досвідченішому та фізично потужнішому чемпіонові. Після цієї поразки вірменський спортсмен взяв дві перемоги над маловідомими суперниками.

Хорен Гевор (Геворкян) народився в 1979 році, є уродженцем міста Ечміадзіна (Армавірська область Вірменії), наразі проживає в Гамбурзі та виступає за Німеччину. За свою кар"єру він провів 32 бої, взявши 29 перемог (15 нокаутом) і зазнав три поразки.

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Хорен Гевор претендує на чемпіонство за версією EBU». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути