пʼятниця, 23 травня 2008 12:04

Холіфілд не хоче віддавати борг американської компанії

Американська компанія Rch2 подала до суду на колишнього абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Евандера Холіфілда, звинувативши боксера в несплаті борга у розмірі 550 тисяч доларів. Боксер отримав ці гроші частинами у 2006 і 2007 роках і повинен був розплатитися після бою з Султаном Ібрагімовим, який відбувся 13 жовтня 2007 року.

Холіфілд узяв ці гроші, щоб облаштувати територію свого будинку в штаті Джорджія. Представник компанії Rch2 Лон Дженкинс розповів, що у вересні минулого року боксерові було відправлено лист з нагадуванням необхідності погашення кредиту, але спортсмен на нього не відповів.

Евандер Холіфілд, якому 19 жовтня виповниться 46 років, неодноразово заявляв, що він продовжує виходити на ринг не заради грошей, а для того, щоб знову стати чемпіоном світу. 13 жовтня минулого року він програв Ібрагімову, який у той час володів титулом WBO (Всесвітня боксерська організація), по очках.

"Лента.ру"
Зараз ви читаєте новину «Холіфілд не хоче віддавати борг американської компанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути