понеділок, 05 лютого 2007 19:11

Хокеїсти "Юності" побили ключками уболівальників "Гомеля"

Хокейний клуб "Гомель" програв "Юності" (3:4) в матчі чемпіонату Білорусії, повідомляє Газета.ру.

На 19-ій хвилині нападаючий господарів Михайло Стефанович (2+10+5+20 хвилин штрафу) застосував силовий прийом проти захисника гостей Олега Леонт
"єва (2+10+5+20 хвилин). Через пару десятків секунд захисник мінчан відповів йому. В результаті між гравцями зав"язалася бійка.

Під час безплідних спроб лінійних суддів розняти драчунів, з поля зору був випущений захисник "Юності" Микола Стасенко (5+20) і нападаючий "Гомеля" Валентин Олецький (5+20), які також зав"язали свій кулачний бій.

Близько двох хвилин обидві танцюючі пари продовжували з"ясовувати стосунки, тоді як з трибун ймовірно на знак незадоволеності, на лід полетіли пластикові пляшки, запальнички, і інші предмети особистого вжитку.

Через тривалу паузу, головний арбітр зустрічі Володимир Жаглов, зі згоди двох наставників команд, ухвалив рішення про дострокове завершення першого періоду, і переніс останні 52 секунди першої третини на дебют другого періоду.

Залишаючи лід, хокеїсти "Юності", проходячи в підтрибунне приміщення, бачили в свою адресу нецензурні жести і чули репліки у виконанні гомельських уболівальників.
В результаті, Томаш Хлубни, Андрій Ковальов і Олег Леонт
"єв завдали ударів ключками по уболівальниках.

Зараз ви читаєте новину «Хокеїсти "Юності" побили ключками уболівальників "Гомеля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути