неділя, 17 лютого 2008 16:32

Хокеїста, який отримав поріз горла, виписали з лікарні

Хокеїста, який отримав поріз горла, виписали з лікарні

Словацького хокеїста "Флориди" Ріхарда Зедніка, який 11 лютого в матчі чемпіонату НХЛ проти "Баффало" отримав серйозну травму, - поріз сонної артерії - і втратив близько 2,5 літрів крові, виписали з центральної лікарні Баффало.

Хокеїста госпіталізували відразу після того, як той отримав травму. Інцидент встався, коли капітан "Флориди" Оллі Йокінен попався на силовий прийом захисника "Баффало" Кларка Макартура і впав. Намагаючись утриматися на ногах, фін різко підкинув одну ногу вгору і ковзаном попав у шию Зедніка.

Лікарі, які оперували словака, заявили, що хокеїстові пощастило, що лезо ковзана не увійшло глибше. Зеднік, залишаючи лікарню, подякував персоналу медичного закладу за уважне ставлення та підтримку.

За прогнозами медиків, Зеднік повністю відновиться вже через шість-вісім тижнів, і, якщо "Флорида" проб"ється в плей-офф, зможе зіграти ще в нинішньому сезоні. Але лікарі не рекомендували йому серйозні навантаження. Найімовірніше, повернення гравця на лід відбудеться вже у новому сезоні, який стартує восени.

AFP.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Хокеїста, який отримав поріз горла, виписали з лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути