Ексклюзиви
вівторок, 12 лютого 2008 11:31

Хокеїста "Монреаля" заарештували за крадіжку жіночої сумочки

Хокеїста "Монреаля" заарештували за крадіжку жіночої сумочки

Гравеця клубу НХЛ "Монреаль Канадієнс" Райана О"Берна заарештували за крадіжку жіночої сумочки в одному з нічних клубів американського міста Тампа (штат Флорида). Разом з О"Берном поліцейські затримали його одноклубника Тома Костопулоса, який, намагаючись допомогти своєму партнерові, чинив опір поліції.

Інцидент трапився у понеділок 11 лютого рано вранці за місцевим часом. За словами О"Берна, він узяв сумочку своєї дівчини, але незабаром з"ясувалося, що річ належала іншій жінці. Сумочку, гроші, які знаходилися у ній, і телефон повернули власниці.

О"Берна і Костопулоса відпустили під заставу, причому забирати хокеїстів з поліцейської дільниці приїхали їх партнери по "Монреалю" Крістофер Хіггінс і Крістобаль Юе. У понеділок обидва гравці брали участь в черговому тренуванні своєї команди, але відмовилися розповісти про подробиці події.

Головний тренер "Монреаль Канадієнс" Гі Карбонно назвав інцидент сумним і зазначив, що він не впевнений, чи братимуть О"Берн і Костопулос участь у матчі з "Тампою", який відбудеться у вівторок 12 лютого.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Хокеїста "Монреаля" заарештували за крадіжку жіночої сумочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути