Ексклюзиви
вівторок, 04 березня 2008 17:45

Хітцфельд через два роки хоче піти на заслужений відпочинок

Пенсійний вік у чоловіків в більшості країн наступає у 60 років. Відомий німецький тренер Оттмар Хітцфельд, схоже, серйозно затягувати з виходом на довічний відпочинок не має наміру. За власним визнаннюям головного тренера мюнхенської "Баварії", яку він залишить цього літа, займатися своєю справою він має намір не більше, ніж два роки.

На такий термін розрахований контракт Хітцфельда з Федерацією футболу Швейцарії, який набуває чинності 1 липня 2008 року.

- Коли в 2004-му я залишав "Баварію", то говорив, що ніколи більше не працюватиму клубним тренером. Проте ви бачите, як все склалося. Спочатку я повернувся на півроку, а у результаті залишився на півтора, - розповів про свої плани німецький фахівець. - Гадаю, що після роботи з Швейцарією я закінчу тренерську кар"єру. Втім, якщо футбол як і раніше приноситиме мені задоволення, то я завжди можу продовжити контракт на чотири, а то і на шість років.

У послужному списку Хитцфельда значаться 16 перемог в чемпіонатах Німеччини і Швейцарії. З "Баварією" і дортмундською "Боруссією" він добивався найвищого клубного результату - перемоги в Лізі чемпіонів.

- Я не відношуся до тих тренерів, які розглядають спорт з позиції бездушних професіоналів. Моя нова робота дає мені величезний емоційний підйом, і це грало важливу роль, коли я вирішив залишити "Баварію", - поділився своїми відчуттями Оттмар.

"Газета.ру"

Зараз ви читаєте новину «Хітцфельд через два роки хоче піти на заслужений відпочинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути