пʼятниця, 31 серпня 2007 21:04

Хет-трик Косиріна приніс донецькому "Металургу" в Сімферополі лише нічію

В останній день літа в Сімферополі відбувся перший поєдинок 8-го туру в вищій лізі. Зустрічалися сусіди по турнірній таблиці – сімферопольська "Таврія", яка знаходилась на сьомому місті та донецький "Металург", що займав наступний щабель у табелі про ранги. Гра вийшла дуже результативною – суперники на двох відзначились шість разів, але переможця так і не виявили – 3:3.

Якщо в першій половині стартової сорокап"ятихвилинки вболівальники голів не побачили, то потім футболістів прорвало. Рахунок відкрив Косирін, який дальнім ударом з льоту забив гол красень. Господарі досить швидко відповіли дуплетом – Ковпак пробив Дишленковича ударом з меж карного майданчика, а Ідахор відправив м"яч в ворота головою.

Коли майже на початку другого тайму Гоменюк точним дальнім ударом зробив рахунок 3:1, здавалось все в цьому поєдинку стало на свої місця. Але з цим не був не згодний Косирін, який головою пробив точно в кут воріт "Таврії" і скоротив різницю в рахунку до мінімуму.

Гості намагались уникнути поразки, але захист господарів і голкіпер Тодіч діяли без помилок. Здавалось матч так і закінчиться перемогою "Таврії і тут знову на авансцену вийшов Косирін. Обробивши м"яч в карному майданчику він майстерно пробив повз Тодіча і через декілька секунд опинився в обіймах партнерів по команді.


"Таврія" - "Металург" Д – 3:3 (2:1)

31 серпня. Сімферополь. Республіканський стадіон "Локомотив".

Суддя: Сергій Шебек (Київ).

"Таврія": Тодіч, Ільницький, Першин, Маркович, Омоко, Галюза (Зельмікас, 80), Любенович, Голайдо, Ковпак (Д. Стоян, 70), Ідахор (Кутарба, 88), Гоменюк.

Головний тренер Михайло Фоменко.

"Металург" Д: Дишленкович, Чечер, Білозор, Грубеліч (Алан, 57), Фернандес, Круіфф, Де Олівейра, Де Соуза (Гомес, 13), Даниловський (Касьянов, 79), Косирін, Вог.

Головний тренер Джос Дарден.

Голи: Косирін (27, 59, 90), Ковпак (32), Ідахор (37), Гоменюк (52).

Попередження: Де Соуза (4), Чечеч (56), Галюза (58), Косирін (71).




Зараз ви читаєте новину «Хет-трик Косиріна приніс донецькому "Металургу" в Сімферополі лише нічію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути