Ексклюзиви
четвер, 09 жовтня 2008 12:50

Хемілтон впевнений у своєму майбутньому чемпіонстві

Пілот "Макларена" Льюіс Хемілтон, що лідирує в особистому заліку чемпіонату світу "Формули-1", вважає, що він набагато краще готовий до завоювання титулу, ніж минулого року, коли він також лідирував перед завершальними гонками сезону.

"Думаю, минулого року я був трохи молодшим і радий тому факту, що тільки що потрапив в "Формулу-1". Стільки всього відбувалося, стільки дискусій, стільком речам потрібно було навчитися. Я був лідером, але не розумів всієї важливості ситуації, в якій перебував, що відбувалося навколо мене і який пресинг був. Я старався, як міг, але цього було недостатньо" - каже лідер загального заліку.

"Я виніс урок зі своїх помилок і приїхав до Японії, зробивши величезний крок в особистому житті дорослої людини, але я також став зрілішим гонщиком, засвоїв помилки і наполегливо працював над прогресом у всіх напрямках".

"Як пілот, в завершальній частині сезону я відчуваю себе сильнішим, ніж минулого року, ментально і фізично. Рік тому я був виснажений божевільним сезоном. Тоді я трохи нервував, зараз - ні", цитує Хемілтона Autosport.

Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Хемілтон впевнений у своєму майбутньому чемпіонстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути