середа, 09 липня 2008 15:13

Хаттон спростував чутки про завершення кар"єри

Екс-чемпіон світу в двох вагових категоріях британець Ріккі Хаттон спростував інформацію преси про те, що він має намір провести ще два поєдинки на професійному рингу і завершити свою боксерську кар"єру.

Зі слів Хаттона, він користується надзвичайною популярністю серед шанувальників боксу, багато відомих боксерів хочуть зустрітися з ним, і в такій ситуації він навіть і не думає про те, щоб повісити рукавички на цвях.

"Зараз всі хочуть зустрітися з Ріккі Хаттоном, звертаючи увагу на те, яка величезна кількість у мене фанів, на те, як вони мене підтримують і на те, наскільки видовищні мої бої, - сказав Хаттон. - Я відчуваю, що зараз я виступаю ще краще, ніж раніше. І я не хочу розвертатися і заявляти: "ще один останній бій", два останні поєдинки", "три останні поєдинки". Я знаходжуся в такій ситуації  і показую такі виступи, що думки про завершення кар"єри навіть не приходять мені в голову".

Зазначимо, що минулого року Хаттон за повідомленнями британської преси заробив близько 50 мільйонів доларів своїми виступами на професійному рингу, і очікується, що два його наступних поєдинки - проти Пола Маліньяггі і передбачувана зустріч з Менні Пакьяо - можуть принести йому аналогічну суму.

Allboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Хаттон спростував чутки про завершення кар"єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути