Ексклюзиви
четвер, 02 жовтня 2008 16:12

Хаттон співатиме різдвяні пісні разом з Oasis та гравцями "Манчестер Сіті"

Хаттон співатиме різдвяні пісні разом з Oasis та гравцями "Манчестер Сіті"

Чемпіон світу в середній вазі британський боксер Ріккі Хаттон хоче спробувати себе в новій ролі поза рингом. Він вирішив записати пісню.

Манчестерський спортсмен сподівається підкорити різдвяні чарти хітом "HiHoRickyHatton", який переписаний з відомої пісні Джеффа Бека 1967 року і виконується перед боями "Хітмена", як називають Хаттона, коли той виходить на ринг.

У грудні Ріккі разом зі своїм приятелем коміком Джоуї Блоуером збирається записати цю композицію в студії. До роботи над записом вони хочуть залучити не кого-небудь, а самого Ноеля Галахера, гітариста Oasis. Чому саме його?

Та тому що всі майбутні учасники запису - великі фани футбольної команди англійської прем"єр-ліги "Манчестер Сіті".

"Ріккі хоче запросити для роботи над піснею багатьох відомих людей - Ноеля і деяких гравців "Сіті", - сказав TheSun один з друзів Хаттона.

У свою чергу, Ноель, якому зламали три ребра внаслідок нападу на нього якогось психа під час виступу Oasis в Канаді, запропонував Хаттону приєднатися до охорони групи під час концертів і навіть представляти її на сцені, щоб уникнути неприємних ексцесів, подібних канадському. Цю привабливу пропозицію боксер поки що залишив без відповіді.

gazeta.ru
Зараз ви читаєте новину «Хаттон співатиме різдвяні пісні разом з Oasis та гравцями "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути