Ексклюзиви
середа, 22 травня 2019 22:31

Хацкевич зізнався, що не мав стабільного складу

Хацкевич зізнався, що не мав стабільного складу
Хацкевич зізнався, що не говорив про майбутнє із Суркісом

У середу, 22 травня, в матчі 30-го туру чемпіонату України київське "Динамо" з рахунком 1:1 зіграло в гостях внічию з донецьким "Шахтарем". Поєдинок проходив в Харкові на стадіоні "Металіст". Післяматчеву прес-конференцію головних тренерів команд цитує ""

Олександр Хацкевич, головний тренер "Динамо":

- В першу чергу хотів би привітати "Шахтар" як з чемпіонством, так і з завоюванням Кубка України. За дистанції "гірники" були більш сконцентровані, надійні і стабільні. Так що перемога по всій дистанції заслуговує на повагу. Виходячи з того, як команда грала.

Що ж стосується нашої гри в сьогоднішньому матчі, то все в ньому починалося досить спокійно, і не було передумов для того, щоб гра переросла в конфліктні ситуації і сутички. Але в цьому плані знову доведеться говорити про рівень суддівства ...

У першому таймі була рівна гра, але в одному з епізодів Вітя Циганков створив цей момент, заробив пенальті і виконав його. А так, до перерви особливих моментів не було ні у нас, ні у "Шахтаря".

Після видалення Шабанова, звичайно, більше контролював м'яч "Шахтар". А після видалення Хочолави то ми проводили позиційні атаки, то "гірники". У кінцівці ж матчу гра йшла фактично атака на атаку і, думаю, доставила задоволення глядачам. В цілому, сьогодні команди не вирішували жодних турнірних завдань, а тому футбол був більш розкутим.

- У чому "Динамо" програло чемпіонство "Шахтареві" в першу чергу? І як це можна виправити в майбутньому?

У цьому сезоні ми задіяли 31 футболіста. Для команди, яка бореться за золоті медалі, потрібна стабільність складу. На жаль, дуже серйозні травми у наших провідних футболістів. І не завжди вдавалося замінити цих виконавців. Ми маємо перспективну команду, але щоб рухатися далі, потрібно посилення.

- Чи правдива інформація про те, що вчора у вас відбулася зустріч з президентом і віце-президентом "Динамо"?

Президент же вже відповів на питання, коли у нас з ним відбудеться зустріч. Вчора ми готувалися грі і відлітали до Харкова - як я міг зустрічатися з президентом?

- Яка позиція у вашій команді вимагає посилення в першу чергу?

Я не буду зараз говорити про трансферну політику. У нас є імена футболістів, які у нас на прикметі. Наш селекційний відділ працює в цьому напрямку постійно, але можу сказати, що ми вже визначилися по позиціях, які вимагають посилення.

- Чи покине хтось "Динамо" цього літа?

Це питання ще в стадії вирішення. У нас є футболісти, яких можна було віддати в оренду. Після закінчення сезону ми будемо приймати рішення по кожному футболістові.

- Чи не думали ви про можливість повернення в "Динамо" Хачеріді?

Женя нехай продовжує кар'єру в іншому клубі

Паулу Фонсека

- Сьогодні ми скористалися можливістю дати зіграти тим, хто грав не так часто. Хлопці дали відмінний відповідь, ми добре себе показали. Можна було перемогти, але я задоволений всіма.

Фернандо? Він не грав деякий час. Фізично він відчував себе не дуже добре. Ми вирішили освіжити гру за рахунок Дентіньо. Ми зрівняли, домінували, але потім сталося видалення.

Потрібно стежити за цими гравцями. Зручно дивитися за ними в таких складних матчах. Вони заслужили таку можливість. Найголовніше - це їх зростання.

Чи залишилися сили на святкування? Звичайно. У нас є можливість відзначити з уболівальниками на повному стадіоні. Ми розділимо з ними це свято.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матч між "Шахтарем" та "Динамо" став формальністю

За два тури до завершення чемпіонату "Шахтар" випереджає "Динамо" на 11 балів.

Зараз ви читаєте новину «Хацкевич зізнався, що не мав стабільного складу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути