понеділок, 14 квітня 2014 10:04

Хачеріді з "Шахтарем" не зіграє

Хачеріді з "Шахтарем" не зіграє
Хачеріді продовжує відновлюватися. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Захисник "Динамо" Євген Хачеріді не зможе допомогти своїй команді в матчі проти "Шахтаря". Про це, а також про те, як проходить його відновлення, футболіст сказав в інтерв'ю програмі "Профутбол".

"Під коліном м'яз тріснув або порвався, от і лікуюся. Щоранку їду на базу - там у мене тренажерний зал, відновлення і фізіотерапія. Коли відчую, що нічого не болить, почну і бігати, і з м'ячем працювати. Ще якісь болі присутні. Напевно, матч з Шахтарем пропущу. Лікарі не біжать попереду паровоза, нічого не говорять про мої терміни відновлення", - пояснив Хачеріді.

Раніше повідомлялося, що Хачеріді для відновлення потрібно три тижні, але вже пішла четвертий. На питання про те, хто буде готується до матчу з "Шахтарем", Олег Блохін відповів, що повертаються дискваліфіковані Вукоєвич і Драгович, а от участь травмованих футболістів під питанням.

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Шахтар" відбудеться 16 квітня в Києві. Початок матчу в 20:00 . Трансляція на телеканалі 2+2.

Зараз ви читаєте новину «Хачеріді з "Шахтарем" не зіграє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути