пʼятниця, 06 квітня 2018 20:35

Хачеріді більше не зіграє за "Динамо", - Франков

Хачеріді більше не зіграє за "Динамо", - Франков
Франков вважає, що Хачеріді більше не зіграє за киян. Фото: footboom.com

Напередодні матчу 26 туру чемпіонату України з футболу Артем Франков проаналізував стан справ у київському "Динамо". Експерт також дав свій прогноз на майбутній матч киян. "Динамо" прийматиме на власному полі луганську "Зорю"

"Матч буде дуже важкий. Досвід попередніх ігор підказує, що варто очікувати хорошої результативності, бо ці суперники наколотили на двох тринадцять голів у двох матчах. Обидві команди достатньо атакувальні, але мають проблеми в захисті. Навряд чи вони зіграють "сіру" нульовку. Швидше за все, нас знову очікує щось безшабашне. Надіюсь, на користь "Динамо", - передає слова Франкова 1927.kiev.ua.

Аналітик розповів кого очікує побачити в основному складі, а кого навпаки - більше не побачать вболівальники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бандурко, Кочетов і Франков порушили кодекс УЄФА і ФІФА - комітет з етики ФФУ

"Цілком можливо, що свої шанси отримають Вербич і Гонсалес. Мабуть, для вболівальників "Динамо" буде головною інтригою те, на якій хвилині вийде Шапаренко. Я підозрюю, що Хачереді вже за "Динамо" не зіграє. Це принципова позиція через поведінку футболіста, яка не допускає його подальше перебування в команді. Можливо, свій шанс отримає і Самбрано, бо гра пари Бурда – Шабанов викликає серйозні дорікання. Їх поставили безальтернативно – давайте, грайте, але їхні можливості обмежені", - підсумовує експерт.

Під час матчу проти "Лаціо" Євген Хачеріді відмовився виходити на поле. Після поєдинку гравця розкритикували тренер, президент та колишні гравці киян. А сам гравець обізвав Хацкевича брехуном. Хачеріді відсторонили від тренувань у загальній групі. Контракт Євгена закінчується вже через 3 місяці.

Зараз ви читаєте новину «Хачеріді більше не зіграє за "Динамо", - Франков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути