четвер, 21 червня 2007 19:51

Гвардіола очолив дублюючий склад "Барселони"

Екс-капітан іспанської "Барселони" Хосеп Гвардіола, 36 років, призначений головним тренером резервного складу клубу. За підсумками першості Іспанії, що завершилася, дубль "Барси" вибув в четвертий дивізіон, інформує www.sport-express.ru.

Представлення Хосепа Гвардіоли відбулось сьогодні і транслювалось у прямому ефірі "Barca TV". Гвардіола, який починає свою тренерську кар"єру в "Барселоні", був на прес-конференції разом з президентом клубу Жоаном Лапортой, спортивним директором Чікі Бегирістайном і директором молодіжної секції Хосе Рамоном Алексанко.

Про завершення кар"єри у великому футболі Гвардіола повідомив у листопаді 2006 року. У складі "Барселони" футболіст провів 11 сезонів, шість разів ставав чемпіоном Іспанії, вигравав Кубок чемпіонів і Кубок кубків. У 2001 році він залишив каталонський клуб і потім виступав за італійську "Брешію". Незабаром Гвардіола був спійманий на вживанні забороненого препарату нандролона і дискваліфікований на чотири місяці.

Крім того, Хосеп пограв за італійську "Рому", катарській "Аль-Ахлі" та мексиканський "Дорадос".

Зараз ви читаєте новину «Гвардіола очолив дублюючий склад "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути