вівторок, 01 квітня 2008 18:56

Грузинська федерація футболу звільнила Топпмеллера з поста тренера збірної

Федерація футболу Грузії (ФФГ) відправила у відставку головного тренера національної збірної Клауса Топпмеллера. 1 квітня президент ФФГ Нодар Ахалкаці зустрівся з німецьким фахівцем і обговорив з ним умови розірвання контракту. На пост нового тренера збірної вже розглядаються декілька кандидатур.

Зі слів Ахалкаці, причиною звільнення Топпмеллера став невдалий виступ збірної Грузії у відбірному турнірі чемпіонату Європи 2008 року. Грузини виступали в кваліфікаційній групі В, набрали 10 очок в 12 матчах і зайняли передостаннє місце, випередивши лише команду Фарерських островів. Іншими суперниками збірної Грузії були Італія, Франція, Шотландія, Україна і Литва.

Зазначимо, що минулого тижня Топпмеллер заявив, що має намір подати на ФФГ до суду у зв"язку з невиконанням умов контракту. Зі слів німецького тренера, федерація не виплатила йому половину від суми, яка належить йому за угодою (більше трьох мільйонів доларів).

Lenta.Ru
Зараз ви читаєте новину «Грузинська федерація футболу звільнила Топпмеллера з поста тренера збірної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути